21 juli 2021

5 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR NIEUWBOUW

Diepeveen is een plek vol contrasten. Tussen oud en nieuw, volkswijk en makers district. Een unieke plek, met een verbindende kracht en waar je ook kunt wonen. Dit zijn de redenen om te kiezen voor nieuwbouw.  In vergelijking met bestaande bouw kan nieuwbouw een hogere aanschafwaarde hebben. Dit lijkt misschien gek, totdat je ziet met welke voordelen een nieuwbouwwoning allemaal is uitgerust. In dit nieuwsbericht leggen we uit wat de voordelen zijn van nieuw en fris huis op Diepeveen.

5 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR NIEUWBOUW

WAAROM NIEUWBOUW


1. COMFORTABEL

Een nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd tegen de kou en de hitte en dankzij vloerverwarming en -koeling heeft de woning in de zomer én in de winter een aangename temperatuur. Ook voldoet een nieuwbouwwoning aan de strengste wettelijke eisen voor de luchtkwaliteit. Bouwkundig voldoet de woning aan de laatste eisen van het Bouwbesluit. Dit betekent bijvoorbeeld hogere deuren en minder steile trappen dan de meeste huizen in de bestaande bouw.

2. DUURZAAMHEIDSHYPOTHEEK
Doordat de woningen op Diepeveen duurzaam worden gebouwd, heb je als koper recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere voorwaarden: een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal.

3. OP MAAT
Maak van je huis, je thuis. Er zijn veel indelingsopties. Op Diepeveen worden de woningen verkocht inclusief complete keuken, badkamer en toilet. Dit is volledig naar wens samen te stellen bij showroom THUIS. Je kunt optioneel ook kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit noemen we Ready 2 Move in. 

4. DUURZAAM
De beste warmte is warmte die er al is. Warmte die bijvoorbeeld vrijkomt door verbranding van afval. Dit noemen we ook wel restwarmte. Het is zonde om hier niets mee te doen. De woningen op Diepeveen worden voorzien van duurzame restwarmte uit het Rotterdamse stadswarmtenet. Hiermee dragen de woningen bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en het verduurzamen van Nederland. 

5. VEILIG
De woning wordt gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Standaard zijn de woningen op Diepeveen voorzien van rookmelders en inbraakwerend hang- en sluitwerk.