08 juli 2021

NIEUW OP DIEPEVEEN: HET WONINGAANBOD

Van compacte studio tot royale stadswoning. Op Diepeveen komen vijf gloednieuwe woningblokken, direct aan het park. Ze verschillen in hoogte en baksteen, maar vormen samen een duidelijke ensemble. Ben jij benieuwd naar het woningaanbod van de koopwoningen op Diepeveen? Goed nieuws: sinds vandaag is het woningaanbod beschikbaar op de site. Ga naar de pagina aanbod en ontdek de impressies en de plattegronden van de woningen en proef de sfeer van wonen op Diepeveen. Binnenkort verwachten we ook de indicatieve verkoopprijzen te kunnen communiceren. Het is dan ook mogelijk om je woningvoorkeur door te geven.

NIEUW OP DIEPEVEEN: HET WONINGAANBOD

KLEURRIJKE MIX

We streven op Diepeveen naar een stadse vibe en dus naar diversiteit. Daarom bieden we een mix van woningen aan, met een grote variatie in oppervlakte en woningtypes. Er zijn compacte studio's van circa 54 m2 waar je perfect in je eentje kunt wonen. Royale stadswoningen van circa 145-160 m2 met genoeg ruimte voor het hele gezin. En appartementen die in oppervlakte variëren van 66 tot 111 m2. Geschikt voor een kleurrijke mix van éénpersoonshuishoudens, jonge en oudere koppels en gezinnen. 

WONEN TUSSEN HAVEN EN STAD

Op het terrein naast het karakteristieke Diepeveencomplex komen vijf woongebouwen. Gebouwen 3, 4 en 5 bestaan uit koopwoningen. Ze variëren van groot tot klein en zijn inclusief complete badkamer en keuken, vloerverwarming en -koeling. Fiets- en autoparkeerplaatsen zijn ruimschoots voorzien.

Gebouw 3 | 38 drie- en vierkamerappartementen
Gebouw 4 | 48 twee- en driekamerappartementen
Gebouw 5 | 7 stadswoningen en 4 studio's

Binnenkort verwachten we ook de indicatieve verkoopprijzen te kunnen communiceren. Het is dan ook mogelijk om je woningvoorkeur door te geven.