DUURZAAMHEIDS HYPOTHEEK

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere voorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal!

DUURZAAMHEIDSHYPOTHEEK

Kopers (en potentiële kopers) van een woning op Diepeveen kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Diepeveen. De woningen op Diepeveen zijn duurzaam, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

DE 20-JAARS BASISRENTE VOOR DE KLIMAAT PLUS HYPOTHEEK BEDRAAGT: 1,20%.*

* 22 oktober 2021

HYPOTHEEKVOORDEEL

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten.

NEXTHOME BROCHURES

file icon
Nexthome Brochure Starters
Download
file icon
Nexthome Brochure Huurders
Download
file icon
Nexthome Brochure Doorstromers
Download
file icon
Nexthome Brochure 75Plus
Download

WAAROM NEXTHOME?

Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op een rij

De woningen op Diepeveen worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning op Diepeveen hebt. Een greep uit deze voordelen:

VOORDELEN
• Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt.
• Meerwerk (upgrades keuken, upgrades badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren.
• Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw.
• Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt.
• Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben.
• Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek aflossingsvrij.
• Advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek slechts € 975,-.

Voorkom onjuiste informatie uit de commerciële hypotheekwereld

NEXTHome is de hypotheekpartner van Diepeveen. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de mensen van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel.

Wij adviseren je om in gesprek te gaan met NEXTHome omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor je koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel.

Bepaal zelf je ideale maandlast

Bij NEXTHome ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

De nieuwbouwspecialisten van NEXTHome nemen uitgebreid de tijd om je uit te leggen op welke manieren je na kunt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie ben je, hoe wil je leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) je maandlast, samen met je Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met je Hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van NEXTHome.

Vrijblijvend aan tafel voor een gesprek

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke opties en extra’s zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint. Ga daarom digitaal aan tafel met NEXTHome. De digitale Oriëntatiegesprekken zijn gratis en vrijblijvend.

Lage kosten, hoge service

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts €975,- (all-in) bedragen, heb je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van je hypotheek - veelal 30 jaar - kun je terecht met alle vragen over je hypotheek. NEXTHome berekent je hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Je bent onze koper, je mag op service rekenen.

HYPOTHEEKSPECIALISTEN NEXTHOME

Meer weten over de hypotheekvoordelen bij Diepeveen? De Hypotheekspecialisten van NEXTHome kijken graag met je mee!

Aletta Giethoorn

Aletta Giethoorn

Hypotheekspecialist
Miriam Dallo

Miriam Dallo

Hypotheekspecialist
Richard Stolwijk

Richard Stolwijk

Hypotheekspecialist

MELD JE AAN

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op Diepeveen? Meld je aan.

Registreren