THUIS - de showroom

Welkom THUIS, dé plek waar alles samenkomt. Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw nieuwe huis als een echte thuis gaat voelen. Op Diepeveen koop je een complete woning die je met een keuze uit ons aanbod aan upgrades & extra’s bij THUIS – de showroom af kunt stemmen op jouw wensen.

PROEF DE SFEER

KEUKEN

Het vormgeven van je nieuwe thuis kan tijdrovend en soms zelfs overweldigend zijn: er valt ook zó veel te kiezen. Zeker als het om de keuken gaat.

De woning wordt inclusief keuken aangeboden die in basis al erg luxe is met de volgende inbouwapparatuur: combimagnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.

BEKIJK BASIS BROCHURES

BADKAMER

De woningen op Diepeveen worden verkocht inclusief een complete badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch. THUIS - de showroom maakt uitsluitend gebruik van materialen van gerenommeerde merken. Alle producten zijn ontworpen om heel lang mee te gaan. Zo biedt THUIS altijd een badkamer waar je lang plezier van hebt.

De interieurspecialisten van THUIS denken graag mee over de best passende indeling, tegels en producten.

 

BEKIJK BASISBROCHURES

UPGRADE MOGELIJKHEDEN

Bekijk binnenkort ook de upgradebrochure met enkele mogelijkheden voor het uitbreiden van de keuken en badkamer. Daarnaast kun je optioneel ook kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit noemen we Ready 2 Move in. Dit betekent dat je dan alleen nog maar de meubels neer hoeft te zetten en je kunt heerlijk wonen.

Maak je persoonlijke keuzes via onze eigen showroom THUIS. Zo hoef je niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Dat scheelt een hoop extra kosten, tijd en geregel.

BEKIJK DE READY 2 MOVE IN BROCHURE

VOORDELEN THUIS

Alles onder één dak

Je vindt bij ons alles onder één dak: Keukens, badkamers, wanden & vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en kasten op maat.

Uitgebreid aanbod

Je kiest uit een uitgebreid aanbod van hoogwaardige en duurzame producten.

Ready 2 Move in

Je maakt je huis comfortabel en compleet, je hoeft alleen nog maar te verhuizen.

MELD JE AAN

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.

Registreren