WONEN

Groen wonen tussen haven en stad.

VAN COMPACTE STUDIO TOT ROYALE STADSWONING

Op Diepeveen komen vijf gloednieuwe woningblokken, direct aan het park. Ze verschillen in hoogte en baksteen, maar vormen samen een duidelijk ensemble. De 187 koop- en huurwoningen zullen een mix aan bewoners trekken. De kleine appartementen (54-68 m²) zijn ideaal voor eenpersoonshuishoudens. De middelgrote (78-91 m²) tot grote appartementen (97-111 m²) bieden volop ruimte voor jonge of juist oudere koppels. Voor gezinnen zijn er de stadswoningen, met oppervlaktes tot maar liefst 145-160 m², met het Dakpark letterlijk voor de deur. Niet alleen in het park, ook in de binnentuinen en op de pleinen is het heerlijk toeven. Dankzij inpandige parkeervoorziening, blijven auto’s uit het zicht.

 

DIVERS

Keuze uit twee-, drie- en vierkamerappartementen, van 54 tot 111 m²

RUIM

Voor gezinnen: riante stadswoningen aan de rand van het park

GROEN

Wonen aan het Dakpark, met gedeelde binnentuinen en pleinen

UITZICHT

Grote raampartijen, ver uitkijken over haven, stad en park

PLANNING

Selecteer een fasering voor meer info over wonen in Diepeveen.

01

WOONWENSEN

Nu beschikbaar

Je kunt je woonwensen invullen in je Diepeveenaccount. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.
02

SNEAK PREVIEW

Nu beschikbaar

In deze fase laten we een sneak preview van het ontwerp zien. Je kunt je woonwensen invullen in het 'Interesse koopwoningen' account.
03

WONINGAANBOD

Nu beschikbaar

In deze fase is het woningaanbod van de koopwoningen beschikbaar met definitieve prijzen per woning. Zo krijg je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven. Wij verwachten eind 2022 meer informatie te kunnen delen over de huurwoningen op Diepeveen.
04

PRE-SALE PERIODE

We zijn het aankoopproces begonnen met een Pre-sale periode. Die periode was er omdat nog niet alle contractstukken gereed waren en het daarom nog niet mogelijk was om een woning aan te kopen. Een groot deel van de woningen op Diepeveen is in die periode al gereserveerd tegen een borg.
05

IN VERKOOP

Het is mogelijk om je in te schrijven op de beschikbare woningen op Diepeveen om deze aan te kopen. In het account 'Interesse Koopwoningen' vind je het inschrijfformulier waarmee je kunt inschrijven op een woning.
06

KOPERSKEUZES

Na aankoop

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet.
07

START BOUW

Huidige fase

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
08

OPLEVERING

VERWACHTE OPLEVERING: HUURWONINGEN: Q3 2023 - KOOPWONINGEN: Q4 2023

De bouw komt op z'n eind: de woning wordt opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw droomwoning in Diepeveen.